Scouternas Höstdag

Kontakt:
Åsa Wahlström
Scouternas Höstdag

När träden står i höstskrud är det dags att ta med sig avdelningen och vara med på Scouternas Höstdag som i år hålls den 12 oktober.

Packa en god matsäck med varm choklad eller öppna kårens hamburger- eller korv-kiosk och åk!

Även i år erbjuder vi alla deltagare på Höstdagen ett naturspår med mycket höst. Under spåret kommer deltagarna att få känna, uppleva och lära sig om naturen. Spåret börjar och slutar på samma ställe i nära anslutning till livlinan och orienteringsstarten. Spåret är öppet mellan 10.30 och 14:30. Kan användas av alla åldrar.

För mer info kontakta Åsa Wahlström från Mälarhöjdens scoutkår (asa.wahlstrom@telia.com)

DM i livlina

DM i Livlina är en tävling för som Stockholms Scoutdistrikts medlemmar och hålls varje år i samband med Scouternas Höstdag.

Orienteringsskola

Du som hellre vill lära dig orientering än att tävla i orientering ska gå vår orienteringsskola på Scouternas Höstdag. Orienteringsskolan passar bra för spårarscoutavdelningen, eller upptäckare med liten erfarenhet av orientering.

DM i orientering

Distriktsmästerskap i orientering är tävlingen i orientering för alla Stockholms Scoutdistrikts scouter under Scouternas Höstdag.