Kårstämma 2014

Den 30:e Mars är det dags för kårstämma.

Nu har du chansen att påverka hur Enskede ska driva sin verksamhet. Kårstämma är vad vi scouter kallar ett ordinarie årsmöte.
Motionera till kårstämman 2014
======================
Alla medlemmar i Enskede Scoutkår kan skriva motioner till kårstämman. En motion är ett förslag om en förändring som en eller flera medlemmar vill att årsmötet ska rösta om. Man behöver inte vara på plats för att motionen skall behandlas.
En motion till kårstämman skickas till elin@enskedescout.se Tänk på att försöka skriva din argumenterande text kort och koncis.

Nominera till kårstämman
===================
Föreningens medlemmar utser de personer som ska representera och leda föreningen och dess medlemmar. Detta görs vid kårstämman, kårstämman utser en styrelse, en valberedning och revisorer. Valberednings främsta arbetsuppgift är att ge förslag till nya förtroendevalda. Valberedningen ska ge förslag till nya ledamöter till styrelsen, till revisorer samt ledamöter till valberedningen.

Hjälp valberedningen med förslag, skicka ditt tips till tove@enskedescout.se
Det här inlägget postades i Okategoriserade av Benny Tjelvling. Bokmärk permalänken.