Årets hederssked

Vid terminsavslutningen för hösten, delas ut en sked till dem som har engagerat sig lite extra i Enskede Scoutkår under året. Just en sked är kopplingen till (EnSked)e. Skeden i föremålet är naturligtvis en sked i en.

Samtliga ledare, funktionärer och styrelse har haft möjlighet att nominera och motivera en kollega till hederssked, skicka din nominering till styrelsen.

Skicka dina nomineringar här:

2016 års hederssked gick till:

• Frida Andrén tilldelas årets hederssked för sina fantastiska insatser i kåren under åren som ledare, kassör, renoverare och tävlingskontrollsfixare. Du är guld värd!

2014 års hedersskedar gick till:

• Alf Karlsson till årets hederssked för hans många insatser för vår verksamhet belysning i storstugan, TOIS, medlemsregister, scouternas orienteringsskola & arrangemang av en kontroll för scouternas dag.
  • Anders Sjölund för sitt engagemang för upprustningen av Fridhem
  • William Thunholm till årets hederssked för hans synnerligen storartade insats som assistent under året och som ett föredöme för unga ledare.

2013 års hedersskedar gick till:

• Felix Rehnman för sitt examensuppdrag inom TKG utbildningen, med meningsfull fritid för ensamkommande flyktingbarn.
  • Pernilla Sjölin, för bygget av nya köket under 2013
  • Gerd Müller-Nordin, som sydde 170 nya kårhalsdukar.

2012 års hedersskedar gick till:

• Pontus Blomberg, för sitt engagemang för demokratijamboree
  • Elin Nyman, för sitt engagemang för demokratijamboree
  • Benny Tjelvling, för sitt engagemang runt maten för Åva Pirat lägret.